skip to Main Content

Hans en Melissa Cools en hun dochters Olivia en Ameiah werken in Arnhem Land, NT, Australië. In samenwerking met de MAF dienen zij de lokale Yolngu evangelisten, predikers en kerken.

Zij maken deel uit van het Arnhem Land team, waar Hans als missionaris piloot zal werken. Zij gaan met de lokale inheemse bevolking samenwonen. Arnhem Land is in het midden van Noord-Australië, en MAF heeft 6 thuisfronten waar hun medewerkers wonen.

De voornaamste mensengroep in Arnhem Land zijn de Yolngu-mensen. Er zijn ongeveer 16.000 inheemse mensen in het gebied, van de 14 vliegtuigen zijn 7 eigendom van de Yolngu-mensen.

MAF levert basisbenodigdheden en voedsel, en stelt inheemse gelovigen in staat om het evangelie te verspreiden in een regio waar drugs, alcoholisme, geweld en misbruik veel voorkomt.

MAF-families zijn bijna de enige externe christelijke invloed in de omgeving, wij bieden professionele luchtvaart- en communicatiediensten en zijn een externe aanmoediging voor de lokale kerk.

Het technologiedienstensteam toont de Jezus-film, biedt gebruik van een mobiele telefoon technologie aan en verspreidt bijbels en Goed Nieuws-dvd’s.

25 Walsh Street, Mareeba, QLD, 4880, Australië
[email protected]

Thuisfront:

Contact persoonLieve Pichal

De Heide 13     2560 Kessel   [email protected]

Reknr.

NL41ABNA0539142603 van MAF Netherlands

met vermelding van ‘246 Cools’ bij elke betaling

Thuisgemeente:

Vineyard Antwerpen

Organisatie:  MAF of Mission Aviation Fellowship

Back To Top